Bilute cu cacao

de mena29 in Dulciuri, 25 Dec 2010 | 4113 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 g margarina;
  • 100 g zahar pudra;
  • 1 plic zahar vanilat;
  • 1 albus;
  • 175 g faina;
  • 50 g cacao;
  • 150 g amidon alimentar.
  • Pentru glazura:
  • 100 g ciocolata alba menaj,
  • 2 linguri ulei;
  • bombonele pentru ornament.
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bilute cu cacao:

Pregatim un aluat din toate ingredientele din care formam bilute pe care le coacem in tava tapetata cu hartie de copt, 15-20 min. la 180 grade(depinde de cuptor).Intr-o craticioara radem ciocolata si o amestecam cu cele doua linguri de ulei.Tinem craticioara pe abur pana ciocolata devine fluida.Inmuiem bilutele in glazuta si ornam dupa preferinta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Bilute cu cacao" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (28)

RuxyRux 1

25.02.2011, 22:03

Vai Mena cat sunt de dulci am servit muuuulte pentru maine la cafea

mena29 1

27.02.2011, 21:31

Mihaela multumesc!

mena29 1

27.02.2011, 21:31

Ruxy,ma bucur mult ca-ti plac

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Cantuccini (biscuiti italieni) cu migdale