Galuste cu branza de vaci si stafide

de alldaycooking in Dulciuri, 28 Iun 2011 | 7401 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • 7 linguri de gris
  • 250 gr branza de vaci (eu am folosit branza facuta in casa din lapte bio)
  • 1 pumn de stafide
  • zahar vanilat
  • 5 linguri de faina
  • smantana
  • dulceata de cirese
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Galuste cu branza de vaci si stafide:

Ouale le-am batut spuma, am adaugat grisul si am omogenizat compozitia. Branza zdrobita cu furculita am adaugat-o peste oua, am pus si stafidele si am amestecat foarte bine. Am pus la fiert o oala cu apa. Am modelat bile din compozitia de branza si le-am tavalit prin faina. Am pus bilele in apa fiarta si le-am lasat la fiert pana s-au ridicat la suprafata apei.

Am servit galustile presarate cu zahar vanilat, smantana si dulceata de cirese.

Daca ti-a placut reteta noastra "Galuste cu branza de vaci si stafide" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Strudel din aluat foietaj cu budinca de vanilie si visine

de Caty 2

ieri la 18:42

 Torturi spirala cu zmeura  si La multi ani ! ( reteta cu nr 1800 )

pe 05.07 la 18:28

Reteta de briose cu ciocolata si fructe de padure

pe 05.07 la 15:03

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Salam de biscuiţi, reţetă cu stafide