Bietola cu costita de porc

de adasev12 in Mancaruri cu carne, 16 Iun 2011 | 6206 vizualizari

COMENTARII (23)

mihaelaM 1

16.06.2011, 18:12

bietola?sincer nu stiu ce e nu am mancat ,dar dai doar coastele?

adasev12 1

16.06.2011, 18:34

in Ro nici eu nu am mancat, dar aici este la ordinea zilei ( in Italia...) si se serveste i n general ca o salata....

lilik 1

16.06.2011, 20:07

Bine te-am regasit scumpo cum esti???ai nascut???
Bune astea si eu fac,dar cu cartofi si rosii...eu stiu ca e un fel de sfecla fara radacina,face doar frunze

adasev12 1

16.06.2011, 20:23

lilik iubita, te pup...uite n-am nascut inca,astept din clipa in clipa... ...eu nu prea stiam cum sa o gatesc...asa mi-a placut...da, ai dreptate ca seamana frunzele cu cele de sfecla ....pe aici e la moda...

Rocsi 1

16.06.2011, 21:01

ada unde ai plecat pana acum?

kamy 1

16.06.2011, 21:21

bine ai revenit stai putin pe aici si iara dispari nu ma vazut si nu am mancat bietola,dar sigur e buna

Lau 1

16.06.2011, 21:55

place

adasev12 1

16.06.2011, 22:55

rocsi, kamy...va pup fetelor...am avut probleme cu netul...apoi am avut o perioada mai nasoala...si nu prea aveam chef de net....dar acum am revenit in forta! va salut pe toate !

adasev12 1

16.06.2011, 22:56

sufletista....

mihaelar63 1

17.06.2011, 00:26

Cred ca e foarte gustoasa si vitaminizanta
Am si eu un plic de seminte pe care scrie ,, mangold''. Am dat o raita pe net la imagini si am descoperit ca e acelasi lucru cu bietola . Intr-adevar e din familia sfeclei , chiar i se mai spune si sfecla nemteasca .
Maine cand merg la gradina am sa seaman [ spre deosebire de spanac nu face vara samanta rapid ].

adasev12 1

17.06.2011, 08:45

mihaela...eu am vrut sa o traduc in romana , dsar nu mi-a dat nici un rezultat...asa ca am lasat-o cu denumirea italieneasca....aici se gateste simpla, se serveste cu parmigiano...in salate....sincer nu prea aveam idee cum sa o fac....asa am papat-o rapid, ca-mi place....

MotanLaOale 1

17.06.2011, 08:46

RuxyRux 1

17.06.2011, 11:15

Ce culoare superba

MIUTA 1

17.06.2011, 12:22

mamaieelena 1

17.06.2011, 15:50

aspectoasa si cred ca-i si gustoasa

adry88 1

17.06.2011, 15:52

ionela2682 1

17.06.2011, 16:58

Oare ce gust o avea.....! interesanta reteta!

mirela0911 1

17.06.2011, 18:49

o fi buna

adasev12 1

17.06.2011, 21:18

motane, pup
ruxy, mersi si pup
miuta....mersi

adasev12 1

17.06.2011, 21:18

mamaie, e buna, seamana la gust cu spanacul
eduard....

adasev12 1

17.06.2011, 21:19

ionela, cam ca si spanacul...e buna
mirela, este mersi

Bunica 1

20.06.2011, 11:43

Buna rau, dar si costitele......mmmmm !

iulia777 1

24.04.2012, 08:33

bietola inseamna sfecla. barbabietola este sfecla rosie. in acest caz se folosesc numai frunzele. sunt delicioase! pofta mare!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

Ghiveci de legume - Rețeta savuroasă de post

pe 02.07 la 17:58

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Chilli con carne