Betisoare de curcan cu cartofi copti si sos de patrunjel

de alldaycooking in Curcan, 22 Apr 2012 | 4388 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Betisoare de curcan
  • 300 gr piept de curcan
  • 1 lingura ulei de masline
  • Putin otet balsamic
  • Sare
  • Piper alb
  • Busuioc
  • Chives
  • 4 cartofi copti
  • Sos de patrunjel
  • 50 ml vin alb
  • ½ lingurita amidon
  • O legatura de patrunjel verde
  • Un cubulet unt Sare
Portii: 2
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Betisoare de curcan cu cartofi copti si sos de patrunjel:

Pieptul de curcan l-am taiat fasii lungi, am obtinut astfel 8 betisoare. Am amesteat uleiul de malsine cu otet balsamic, piper alb macinat, busuioc si chives maruntit, putina sare si am trecut betisoarele prin acest mix de condimente. Am ales sa prajesc separat betisoarele de pui, cate 4 bucati odata. Am lasat sa se rumeneasca pe ambele parti, apoi am asezat pe farfurie.

Pentru sosul de patrunjel am pus la fiert vinul in care am dizolvat ½ lingurita de amidon. Patrunjelul l-am taiat marunt si l-am adaugat impreuna cu un cubulet de unt la vin cand acesta a inceput sa fiarba. Am mai lasat pe foc aprox. 2 minute, apoi am adaugat putina sare si am presarat sosul peste cartofii copti taiati cubulete si peste betisoarele de carne.

Daca ti-a placut reteta noastra "Betisoare de curcan cu cartofi copti si sos de patrunjel" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

RODIMUR

926 puncte

Rocsi

640 puncte

 Merisor

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Cous cous cu ceapa verde si carne de curcan in sos de bulion