Berbec la proţap

de portiadelumina in Oaie, 7 Sep 2012 | 11999 vizualizari

COMENTARII (111)

portiadelumina 1

08.09.2012, 20:50

LUK am să încerc şi alte combinaţii, dar berbecul prea devenise agresiv i se făcuse de jăratec

portiadelumina 1

08.09.2012, 20:51

kukibella mulţumesc frumos

Bunica 1

08.09.2012, 21:10

eu vin cu mustul.....daca a mai ramas ceva

Merisor 1

08.09.2012, 23:18

Buni, aduc si eu o visinata proaspata si bunaaaa

portiadelumina 1

09.09.2012, 06:08

Buni, cu mare drag, dar să fie două vedre că-s mulţi doritori pe-aci

portiadelumina 1

09.09.2012, 06:09

Merişor, vişinate merge înainte de masă ca un medicament

Sim0na 1

09.09.2012, 10:57

Vai, Padre!!! Cu asa bunatate, zic si eu debut!! Super arata... Ce-as mai papa si eu niste miel protapit

adry88 1

09.09.2012, 11:20

excelent de bun

portiadelumina 1

09.09.2012, 12:01

Simo măcar de nota 5, de trecere adică, tot am ajuns şi eu pe această pagină Încet. încet tind spre 6

portiadelumina 1

09.09.2012, 12:02

Eduard aproape că-mi vine să rept isprava, numa' că am alt ceva mai special de prezentat

laura_n 1

09.09.2012, 15:52

Parinte, felicitari pentru reteta! marturisesc ca nu pot sa ma uit la poza de multe ori am fost pe punctul de a renunta la carne din motive "barbare"
dar felicitari pentru un rezultat excelent

portiadelumina 1

09.09.2012, 16:04

Măcar la cea cu murături te poţi uita Laura hai şi la cea cu mămăligă, că-s mai blânde un pic
Mulţam fain pentru aprecieri

iry-gabriela 1

09.09.2012, 18:14

felicitari

portiadelumina 1

09.09.2012, 18:34

Mulţumesc Iri Gabriela Doar un pic de osteneală, că restul a fost doar de mâncat

MIUTA 1

10.09.2012, 22:49

Wauuuu,cred ca a fost delicios!Arata foarte tentant

portiadelumina 1

11.09.2012, 07:26

Mina mulţumesc frumos. A fost delicios şi frumos, antrenant

oO_ acnA _Oo 1

22.09.2012, 01:57

mmm bucataras incepator aaa ? > glumesc .... arata foarte bine si banuiesc ca a fost si super gustos

portiadelumina 1

22.09.2012, 07:12

A fost Ioana, a fost. Că dacă mai era chemam prietenii la degustat Mulţumesc pentru aprecieri

Panacris 1

20.10.2012, 18:36

Super bun! Padre, in luna noiembrie avem multe evenimente in familie, si am programat un berbecut la protap. Vom urma instructiunile cu desavarsire

portiadelumina 1

20.10.2012, 19:43

Să vă fie de folos Cristina Iar evenimentele să le petreceţi în sănătate şi cu voie bună

andreea_angelo 1

12.11.2012, 10:31

Zamfira 1

24.11.2012, 08:11

Lavinia 1

24.11.2012, 11:11

Aoleu De ce am venit tocmai aici? Imi cam ploua in gura Delicios berbecutul

dobrezaira 1

24.11.2012, 11:41

mama,mama......

Sidy 1

24.11.2012, 15:37

Doamneeeeeeeeeeeee ce am gasit aici
LA MULTI ANI sanatosi si fericiti

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

Panna Cotta cu zmeura  - Deliciu fin si cremos

pe 30.06 la 22:09

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pulpa de miel in sos rosu