Berbec la proţap

de portiadelumina in Oaie, 7 Sep 2012 | 12242 vizualizari

COMENTARII (111)

diaconta 1

07.09.2012, 16:57

Aha si io eram studenta lui care se presupune ca faceam cursu' de-a gratisu') n-am dat bani da' nici curs n-am vazut ca n-avea cheia de la casa ))

diaconta 1

07.09.2012, 16:57

A daaaaaa si sa zicem si de berbec...fain berbec Padre,pacat c-a murit bietul

Merisor 1

07.09.2012, 16:58

Padre, ne uimesti pe zi ce trece!!!
Si daca urmezi sfatul Mihai si vii cu desert....ne-ai luat de tot!

Merisor 1

07.09.2012, 16:58

Dia o fi murit cu lumanarea aprinsa?

Panacris 1

07.09.2012, 16:59

portiadelumina 1

07.09.2012, 17:00

Eu am tăcut, că dacă mă uit că aici se vorbeşte doar de the best bucătăraş nici nu ştiu cum să mă ascund după căciuliţa de începător
Bine că am spart gheaţa cu o reţetă, ca să nu fiu subiect de discuţie pe urmă că vin doar după mâncarea altor bucătăraşi

portiadelumina 1

07.09.2012, 17:02

A murit Dia, dar pentru o cauză nobilă. Şi să ştii că prima bucată am mâncat-o cu milă, apoi am mai uitat, că am luat şi câte o gogonea

Merisor 1

07.09.2012, 17:03

Padre, degeaba ca nu te lasi inspirat, uite nimeni nu a gatit pe aici berbec la protap, hai si cu desertul sa fie tacamul complet!

Panacris 1

07.09.2012, 17:03

Padre, felicitari si la cat mai multe retete barbatesti Ne/am chinuit si noi odata cu un berbec la protap, dar novici, cum eram, l-am pus peste noapte in bait, a doua zi am facut un mare foc de tabara, am asezat apoi berbecutul infasurat in folie alimentara, sa nu se prajeasca prea tare , cea mai mare greseala, si am stat vreo 8 ore sa se faca berbecul nostru, degeaba, s/a dus si jarul, jarului! Pana la urma am facut un gratar separat cu legume, iar berbecul l/a gatit gazda a doua zi la ceaun A fost deliciosCred ca am imbatranit de ma napadesc aminitirile

diaconta 1

07.09.2012, 17:04

Padre,vezi ce bine ca ai caciulita dupa care sa te ascunzi ))))

portiadelumina 1

07.09.2012, 17:04

Merişor Dacă am întrat în hora bucătăraşilor, am zis să joc, mai pe margine e drept, că nu-s aşa de priceput la oale, decât la scos din ele

diaconta 1

07.09.2012, 17:05

si daca vrei sa stii,retetele barbatilor sunt intotdeauna mai comentate decat ale noastre nu mai zic unde ajungem cu discutia de cele mai multe ori,ca ti-ai dat seama deja ))

diaconta 1

07.09.2012, 17:06

merisor67



07.09.2012, 16:58
Dia o fi murit cu lumanarea aprinsa

) Meri,cu ditamai focul si cu preotul langa el
Padre,scuza gluma cam ...macabra

portiadelumina 1

07.09.2012, 17:07

Cristina următoarea reţetă va fi şi mai bărbătească. Probabil că cea de care zici tu, dar nu divulg ci am să prezint. Şi la noi a ieşit, dar după lupte seculare

Merisor 1

07.09.2012, 17:19

Padre, cred ca asta-i doar inceputul, ce sa mai, ai spart gheata cu mare efect! De-abia asteptam "to be continued"

Merisor 1

07.09.2012, 17:20

Si cred ca urmeaza Costel

portiadelumina 1

07.09.2012, 17:30

Mulţumesc Merişor Şi apoi sunt convins că şi Costel se pricepe, poate mult mai bine ca mine şi are şi pe Ina alături. Eu clar mai am multe de învăţat în ale bucătăriei, dar ştiu că indiferent ce fac, că e vorba de slujit, vorbit sau gătit, fac cu drag, cu pasiune.

Merisor 1

07.09.2012, 17:35

Padre, ne-am dat seama si apreciem!!
si raspunsurile glumete la glumele noastre indraznete

Bya Ralu 1

07.09.2012, 18:12

super

T I M E A 1

07.09.2012, 18:19

ce bine arata bravo Padre

Alinutza80 1

07.09.2012, 18:35

ooooooo ce aveti acolo!!!!!!!sa nu vada sotul meu ca vrea si el

mamaieelena 1

07.09.2012, 18:36

o friptura de berbecut chiar nu refuz mai ales ca-i facuta la protap si muraturi alaturi

MotanLaOale 1

07.09.2012, 18:42

Padre foarte bun berbecul la protap! Si cu desertul cerut de fete daca este pasiune se face mintenas! Felicitari

portiadelumina 1

07.09.2012, 19:01

Bianca dacă-i bun rotisorul merge şi un curcan lângă berbecuţ

portiadelumina 1

07.09.2012, 19:02

Timea azi am spart gheaţa cu o reţetă inedită, pentru gospodine adică

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ouă umplute - Aperitivul delicios și ușor de preparat

ieri la 11:20

Fursecuri ștampilate - Desertul delicios și rapid

pe 23.12 la 18:14

Sărățele fragede și gustoase - Gustarea delicioasă și rapidă

pe 23.12 la 12:28

Fursecuri Arici - Deliciul fraged și aromat cu nucă

pe 23.12 la 10:52

TOP
utilizatori

oanapl

1117 puncte

 Merisor

1100 puncte

MotanLaOale

1042 puncte

Mitinita

1000 puncte

Rocsi

321 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Tocana de ied