Berbec la proţap

de portiadelumina in Oaie, 7 Sep 2012 | 11999 vizualizari

COMENTARII (111)

portiadelumina 1

07.09.2012, 19:03

Alinuţa lasă să vadă, că ecum toamna e timpul pentru astfel de experienţe culinare

portiadelumina 1

07.09.2012, 19:04

Mamaieelena cu mare drag, că şi eu cer mereu de la bucătăraşi

portiadelumina 1

07.09.2012, 19:06

Vladimir Primul test l-am trecut. Dacă am să fac şi desert clar că n-am să mor de foame

Valclaudia 1

07.09.2012, 20:06

imi place sa cred ca ati ispravit berbecul, la cata lume s-a perindat la ospat ... Daca era un purcelus, eram prima la masa! Imi astept cumintica randul...

ela 1

07.09.2012, 20:13

portiadelumina 1

07.09.2012, 20:33

Val, n-a rămas nimic pe oase. Am făcut şi purceluş dar n-am pozat, aşa că nu pot posta Dar la următoarea abatere sigur anunţ

portiadelumina 1

07.09.2012, 20:34

Ela Mulţumesc pentru aprecieri şi pentru blog, în partea cealaltă, ştii tu

Valclaudia 1

07.09.2012, 20:45

cu poza vreau! Si mai vreau sa stiu din timp sa-mi fac aparitia la masa

portiadelumina 1

07.09.2012, 20:56

Se rezolvă Acumm că vine vremea mustului

Rocsi 1

07.09.2012, 22:01

Ce fain!

Lau 1

07.09.2012, 22:13

mihaelar63 1

08.09.2012, 01:28

Bravo , Parinte , inclusiv combinatia de condimente e reusita
Dar ce muraturi misto
Ceva tot lipseste :un vinisor
Sau o fi ingredientul secret ?

Cris2711 1

08.09.2012, 01:38

portiadelumina 1

08.09.2012, 06:04

Rocsi pe lângă câte faceţi voi la mine a afost doar o perpeleală, la jar desigur

portiadelumina 1

08.09.2012, 06:05

Laurenta, mulţam de trecere şi apreciere

portiadelumina 1

08.09.2012, 06:06

Mihaela am zis şi de vin, dar pentru baiţ. Cum acolo n-am pus prea mult, a mai rămas şi pentru dar doar aşa de gustat

portiadelumina 1

08.09.2012, 06:07

Cris atât am putut, poate data viitoare am să fiu mai special

mena29 1

08.09.2012, 08:53

Bravo!!! La mai multe!

gaby_gabytza 1

08.09.2012, 09:03

Plaaaace

portiadelumina 1

08.09.2012, 13:07

Mena n-am încotro, că altfel rămân începător până la pensie pe-aici

portiadelumina 1

08.09.2012, 13:08

Gabytza dacă nu-ţi plăcea altă reţetă n-aveam

Mihaela11_jo 1

08.09.2012, 15:39

La cat mai multe retete!

kukibella 1

08.09.2012, 15:59

LUK 1

08.09.2012, 17:14

da..eu o sa raman la mancat..da nu prea ma impac cu carnea de ovine..poate un vitelus ceva..data viitoare

portiadelumina 1

08.09.2012, 20:48

Mihaela măcar una câte una şi tot e bine

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

ieri la 15:59

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Drob din organe de miel cu piept de pui