Batoane de muesli

de aziz in Dulciuri, 30 Sep 2011 | 4255 vizualizari

 

Inca o idee de mic dejun sanatos ,cam calorios :)) dar ce mai conteaza :)) am imprumutat reteta de pe blogul Antoniei si bine am facut hi hi hi...

 

INGREDIENTE

  • 500 gr muesli
  • caise uscate 
  • miez de nuca
  • 200 gr zahar
  • 75 ml frisca lichida
  • 160 gr unt
  • 40 gr marsmallows

 

Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Batoane de muesli:

Procedam astfel : intr-o oala punem la foc potrivit zaharul, frisca lichida, untul pana se formeaza un sirop ; In acest sirop punem bucatile de marshmallows la topit. Amestecam sa nu se prinda si sa ajutam bucatelele lipicioase sa se topeasca, nu ca s-ar intampla ceva daca raman si bucatele netopite ;) Luam de pe foc si punem caisele, nucile si bineinteles muesli.

Amestecul format il punem pe hartie de copt in tava de la aragaz (35cm/25cm) nivelam cu o spatula si dam la cuptorul preincalzit 180-200 grade, vreme de 30 minute. Scoatem tava lasam la racit si taiem in formele dorite.

Perfecte pentru pachetelul soriceilor la scoala sau gradi si sa nu mai spun ca stau destul de multa vreme in frigider. Antonia multumesc. Excelenta reteta!!!      

Daca ti-a placut reteta noastra "Batoane de muesli" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (22)

aziz 1

05.10.2011, 12:26

cris eu nu voi mai cumpara niciodata cu siguranta

aziz 1

05.10.2011, 12:26

kamy

aziz 1

05.10.2011, 12:26

Miuta si nou

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Prăjitură cu mere şi nuci (de post)