ceva dulce de rontait....
Drojdia se dizolva in lapte caldut, se presara cu putina faina si se lasa putin la loc cald. Cand a facut basicute se toarna in mijlocul fainii, se pune si margarina, se bate oul cu un praf de sare si se toarna si el , zaharul se dizolva in lapte si se amesteca coca cu mana, apoi se ia la framantat pana se dezlipeste de pe maini si crapa aluatul.
Se lasa la dospit pana isi dubleaza volumul, apoi se ia si se imparte in doua, din fiecare bucata se face cate o foaie intinsa rotunda , care apoi se taie in opt bucatele. Se unge cu nutella, gem si ciocolata ( am folosit eu in premiera cioco...am rupt-o bucatele mici....). Se ruleaza cornurile si se asaza in tava. Se lasa 15 min sa se odihneasca apoi se introduc la cuptorul incins la 200 grade. Cand s-au copt pe trei sferturi ( cam dupa 30 min) se scot si se ung cu miere...eu nu am avut pensula si am turnat cu lingurita.... se baga iar la cuptor si se mai lasa 10 min-15 minute