Cele 2 tipuri de zahar se amesteca intr-o craticioara si se caramelizeaza usor. Se adauga apoi mierea si untul (atentie la aburii care se formeaza), se pune din nou vasul pe foc si se amesteca pana la omogenizare. Vom obtine un sos de consistenta smantanii pentru frisca. Se pune si ciocolata si se omogenizeaza. Se lasa sa se racoreasca.
Intr-un castron se amesteca fulgii de cereale cu fructele uscate taiate marunt (eu le-am maruntit la robot, ca sa nu fie detectate de limbile sensibile :))) ) Turnam deasupra sosul de ciocolata si amestecam usor, pana toate cerealele sunt acoperite.
Turnam amestecul intr-o tava tapetata cu hartie de copt si nivelam. Tasam bine cu dosul unei linguri, astfel incat compozitia sa fie omogena si bine nivelata. Dam la frigider pentru cca 1 ora, pana se intareste apoi, cu un cutit bine ascutit, se portioneaza dupa dorinta.