Batoane cu legume si salam

de Pasiune pentru bucatarie in Aperitive / Garnituri, 12 Aug 2010 | 5004 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 150 g faina
  • 125 g iaurt
  • 5 g praf de copt
  • 2 oua
  • 1 ardei capia
  • 4 felii salam
  • 1 ceapa mica
  • 2 lg ulei de masline
  • sare,piper
  • 50 g cascaval

 

Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Batoane cu legume si salam:

1. Ardeiul,ceapa,si salamul se taie cubule si se soteaza intr-o lingura de ulei.
Faina se amesteca cu praf copt.Ouale se bat cu sare si piper, se adauga iaurtul
si 2 lg ulei,iar la sfarsit se incorporeaza faina si legumele cu salamul si se amesteca.Se toarna aluatul intr-o tava tapetata cu hartie de copt si se rade cascavalul deasupra!Se coace in cuptorul preincalzit aprox 30 min(faceti testul scobitorii).Se lasa la racit si se taie bastonase.Se serveste cu sos din smantana si marar!pofta buna

Daca ti-a placut reteta noastra "Batoane cu legume si salam" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

oanapl

2184 puncte

Rocsi

1654 puncte

RODIMUR

1186 puncte

MotanLaOale

1141 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Rulada din oua