Batata Bi Kezbera

de Valclaudia in Mancaruri de post, 30 Noi 2014 | 5765 vizualizari

 

am preluat de la Andreea aceasta reteta. Sunt cartofi prajiti cu sos de usturoi si patrunjel. Grozavi de buni, au disparut repede din farfurii... Multumesc Andreea si LA MULTI ANI pentru azi! >:d

 

INGREDIENTE

  • 1 kg catofi
  • cca 150 ml ulei pentru prajit cartofii
  • 5-6 catei de usturoi
  • patrunjel verde (eu am avut doar congelat)
  • sare, piper, ienibahar macinat dupa gust
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Batata Bi Kezbera:

Curatam cartofii de coaja si ii taiem cubulete.

Ii clatim in mai multe ape, ii prajim apoi in baie de ulei si cand sunt rimeni ii scoatem intr-o strecuratoare din plastic.

Curatam usturoiul, il pisam impreuna cu patrunjelul, adaugam cca 50-70 ml apa rece.

Turman sosul de usturoi peste cartofi, adaugam sare, piper, ienibahar m,acinat dupa gust, amestecam totul foarte bine si servim cu muraturi.

Deliciosi pentru perioada postului...

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Batata Bi Kezbera" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Barista Espresso Machine

- 700 lei
1699.99 lei
999.99 lei

COMENTARII (17)

Rocsi 1

30.11.2014, 22:38

Mmmm...

MotanLaOale 1

01.12.2014, 00:01

Micutza Luana 1

01.12.2014, 14:19

ce nume tare

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1271 puncte

Lau

Lau 9

1181 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

RODIMUR

1133 puncte

oanapl

1104 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Batata bi kezbera