Batata bi kezbera

de Oana in Aperitive / Garnituri, 11 Ian 2010 | 17743 vizualizari

 

Cartofi prajiti cu sos de usturoi si coriandru, o bunatate! Din pacate nu am gasit coriandru proaspat, am inlocuit cu cel uscat si patrunjel verde, delicios!

 

INGREDIENTE

  • 6 cartofi mari
  • Pentru sos:
  • o capatana mare de usturoi
  • o legatura de patrunjel verde/coriandru verde
  • o lingura ulei de masline
  • sare
  • piper
  • coriandru uscat
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Batata bi kezbera:

Cartofii se curata si se taie cuburi de 2 cm, apoi se pun la prajit. Intre timp se prepara sosul, amastecand cu blenderul usturoiul curatat, verdeata, uleiul si condimentele. La final se adauga putina apa rece. Se presara sosul peste cartofii prajiti.

 

 

Sursa

Daca ti-a placut reteta noastra "Batata bi kezbera" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (19)

Oana 1

15.01.2010, 11:27

Hi, hi, ma bucur ca v-au placut

Miha 1

15.01.2010, 11:36

Dany, floare rara, ai mai aparut pe la noi. Imi era dor de tine. Sunt sigura ca si tie de mine.

Mady1391 1

08.05.2010, 15:30

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi țărănești - Gust și savoare într-un preparat tradițional

la 10:57

Plăcinte rapide cu vișine - Desert delicios și ușor

pe 01.11 la 17:47

Baghete răsucite cu măsline - Rețeta simplă și aromată

pe 01.11 la 14:05

Plăcintă creață cu brânză sărată - Gustoasă și ușor de pregătit

pe 01.11 la 09:52

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

3048 puncte

MotanLaOale

1084 puncte

trifadalia

800 puncte

laura_n

410 puncte

Rocsi

315 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Bilute de cascaval la cuptor