Crostini cu ciuperci

de Oana in Aperitive / Garnituri, 6 Oct 2013 | 9730 vizualizari

 

Delicios de te lingi pe degete!

 

INGREDIENTE

  • 4 ciuperci champignion mai mari
  • 25 gr unt
  • 3 catei de usturoi
  • 2 linguri cu patrunjel tocat fin
  • sare
  • piper
  • un praf de chilli
  • o bagheta feliata oblic
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crostini cu ciuperci:

Ciupercile curatate si spalate se taie pe jumatate, apoi felii. Se taie si piciorusele in rondele. Se incinge o tigaie teflonata sau de ceramica si se pun ciupercile, se rasneste deasupra sare, piper si chilli si se amesteca din cand in cand pana se inmoaie usor. Se adauga untul si se lasa sa scada putin zeama lasata. Se adauga usturoiul taiat felii foarte subtiri. Se opreste focul si se adauga patrunjelul proaspat tocat. Se aseaza ciupercile pe feliile de paine proaspata si se servesc calde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Crostini cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Quiche cu dovlecei - Varianta rapidă cu lipie

ieri la 09:50

Frigănele reinterpretate la cuptor - Super gustoase și rapide

pe 01.07 la 10:33

Mic dejun buzunar - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 30.06 la 15:08

Salată de morcovi cu iaurt - Gust și prospețime într-o rețetă super rapidă

pe 28.06 la 11:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv tapas cu jambon