"Bagdunesieh"-Salata de patrunjel verde cu iaurt

de Mihaela11_jo in Salate, 5 Dec 2010 | 6982 vizualizari

 

Este o salata foarte populara in tarile arabe; este aromata si racoritoare.

 

INGREDIENTE

  • 2 legaturi patrujel verde
  •  1 cana de iaurt-
  • 2 linguri ulei( pasta) de susan-
  • 1 lamaie 
  •  sare dupa gust
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA "Bagdunesieh"-Salata de patrunjel verde cu iaurt:

Patrunjelul verde se spala ; se aleg frunzele si se toaca marunt cu cutitul sau intr-un blender.
Intr-un bol se amesteca bine uleiul de susan cu sucul de lamaie;se subtiaza cu iaurtul care se adauga treptat la compozitie.
Se adauga patrunjelul tocat si se potriveste de sare.
Se serveste ca garnitura la peste prajit ( bucati de lipie araba se incing in salata astfel preparata).
Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra ""Bagdunesieh"-Salata de patrunjel verde cu iaurt" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (5)

Mihaela11_jo 1

06.12.2010, 08:16

Nadine si Ruxy

aziz 1

06.12.2010, 09:31

este delicioasa!

Mihaela11_jo 1

06.12.2010, 15:04

Multumesc Um Jamal
Copiilor le place foarte mult aceasta salata

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mucenici moldovenești - Pufoși și buni de nu te mai saturi mâncând

ieri la 14:11

Șnițele crocante de porc în crustă aromată - Cea mai savuroasă rețetă de casă

ieri la 11:45

Ciulama de ciuperci - Rețeta gustoasă de post

ieri la 10:23

Brioșe cu banane și ciocolată - Desert ușor și delicios

pe 27.02 la 09:02

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2238 puncte

Panacris

1837 puncte

RODIMUR

1195 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Salata de sfecla rosie