Baclava Lili

de ralu_ca in Prajituri, 10 Feb 2013 | 19373 vizualizari

COMENTARII (13)

gaby_gabytza 1

10.02.2013, 15:35

place

Lau 1

10.02.2013, 15:43

de cand zic ca fac si eu

T I M E A 1

10.02.2013, 15:52

roxana_simona 1

10.02.2013, 16:29

bun

elucubratiiculinare 1

10.02.2013, 17:54

Rocsi 1

10.02.2013, 17:59

Ce buna!

Bunica 1

10.02.2013, 18:36

duuuuuuuuuuuulce si plina de sirop!

mamaieelena 1

10.02.2013, 19:26

delicioasa baclava ai facut

MotanLaOale 1

10.02.2013, 23:57

laura_n 1

11.02.2013, 11:50

imi place la nebunie

giamarcu 1

09.02.2015, 16:43

Nu am inteles... peste care al catelea rand se pune amestecul de nuca ..al saptele ??si cate foi trebuie pt a se face baclavaua ?

Miha 1

09.02.2015, 18:30

Gia, un pachet de foi de placinta are in general intre 12 si 14 bucati. Imparti foile in doua. Pui in tava prima parte de foi unse cu unt, nuca si cea de-a doua parte de foi, deasemenea unse cu unt. E simplu

ralu_ca 1

10.02.2015, 22:17

Mulțumesc, miha😊

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Clătite cu mere și cremă de mascarpone - Rapide, delicioase și aromate

pe 14.11 la 14:39

Prăjitura cu dovleac și cremă de mascarpone - Deliciu cu parfum de toamnă

pe 14.11 la 14:04

Omletă cu ceapă și bacon - Rețeta savuroasă și rapidă

pe 14.11 la 10:46

Plăcinte burger - Gust și savoare într-o rețetă rapidă

pe 13.11 la 10:35

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

458 puncte

Sidy

200 puncte

Lau

Lau 9

159 puncte

mihaelar63

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]