Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola
Încălzim cuptorul la 220 grade C. Tăiem avocado pe jumătate și îndepărtăm sâmburele. Aranjăm jumătățile de avocado într-o tavă tapetată cu hârtie pergament. Nu încercați fără hârtie, pentru că se poate prelinge din albuș și o să aveți ceva de muncă la curățarea tăvii. Punem câte un ou în fiecare gaură. Dacă vi se pare că nu încape, puteți scobi cu o linguriță.
Se dă tava la cuptor pentru 15 minute sau până vi se pare că oul a ajuns la consistența dorită. Condimentați cu sare și piper. Adăugați după preferințe bacon sau brânză.
Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola