Tocanita de rosii cu dovlecei

de Lau in Mancaruri de legume, 1 Aug 2017 | 5197 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg rosii
  • 1 ceapa rosie
  • 1 ceapa alba
  • 1 dovlecel potrivit
  • 50 ml ulei de masline
  • sare
  • piper
  • boia de ardei dulce
  • 7 catei usturoi
  • patrunjel verde
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de rosii cu dovlecei:

Intr-o cratita, calim ceapa tocata marunt, apoi adaugam rosiile tocate cubulete, 1 cana de apa. Amestecam si lasam pe foc cca. 5 min.

Intre timp, curatam si tocam dovlecelul cubulete, adaugam peste rosii, condimente dupa gust si lasam pe foc pana ce este fiert dovlecelul, amestecand ocazional.

La final, adaugam usturoiul pisat si patrunjelul tocat marunt.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de rosii cu dovlecei" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Țușpais de dovlecei cu praz