Bun venit!LOGIN • CONT NOU
de ana in Pui, 28 Mai 2010 | 4631 vizualizari
1
Bucataras incepator
Taguri: aripioare, boi, faina, retete Pui
Sapalam aripioarele si le taiem in jumatate ,apoi le condimentam cu sare,piper si pasta de ardei iute si le lasam la macerat 3 ore.
Dam aripioarele le dam prin faina si le prajim pana se rumenesc.
de bucatarasa 1
de Dulciuri cu Georgiana 4
de mirela0911 8
nadina73 1
si noua ne plac dar fara picant ca pitici nu manca picant5 furcu
ana 1
Nadina pentru noi am facut picant ,iar pentru Stef numai cu sare si piper.Bebe inca nu papa
Dana Cristea - pusikmea 1
TRIMITE COMENTARIU
de Bucataras 6
de Retete_gustoase 1
de oanapl 7
de Constelatialeu 9
de Rocsi 9
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
la 10:07
ieri la 10:46
pe 26.11 la 15:27
pe 26.11 la 09:33
pe 25.11 la 10:37
10 comentarii
5 comentarii
4 comentarii
3 comentarii
8 voturi
6 voturi
5 voturi
vasimur
oanapl
oanapl 7
1103 puncte
Panacris 9
1014 puncte
RODIMUR 8
165 puncte
Rocsi 9
133 puncte
vasimur 4
126 puncte
Bucataras.ro [email protected]
de RODIMUR 8
de simona72 8
de Oana 9
de Panacris 9
de mihaelar63 9
de madi_marin 7
de Razvan Constantinescu 1
de AlexTeacher 1
de - Andreea - 7
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!