Tocanita de ficatei

de meosiris in Pui, 6 Oct 2010 | 5559 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500g ficatei de pui
  • 3 cepe
  • 1/2 ardei gras
  • 1 morcov
  • pasta de tomate
  • patrunjel verde
  • delikat
  • sare, piper.
Portii: 3
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de ficatei:

-Spalam bine ficateii, taiem marunt ceapa si jumatatea de ardei iar morcovul il dam prin razatoarea mica.
-Punem la calit ceapa impreuna cu morcovul apoi dupa ce s-au calit bine, adaugam ardeiul, ficateii,apa cat sai cuprinda si pasta de tomate.
-Lasam sa fiarba pe foc potrivit.
-Dupa ce toate sunt gata, condimentam iar dupa ce stingem focul, adaugam patrunjelul verde tocat marunt.
-O mancarica foarte buna ce merge de minune alaturi de o mamaliguta.
Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de ficatei" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (13)

nadina73 1

07.10.2010, 02:38

vrerau portie dublasuper buna 5 f

housy 1

15.12.2010, 11:35

ce-mi placeeeee!!! fac si eu zilele astea.... deja inghit in sec...mi-e pofta! ...o sa incerc si eu sa nu amestec prea tare in ei...ca-i sfaram...tot asa pateam mereu...mancam terci de ficatei

meosiris 1

03.01.2011, 08:50

Promit, mamaieelena , promit!
Nadina, portie dubla imediat .

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tocanita cu ficatei (sote) de pui