Aripioare la cuptor cu Delikat

de Valclaudia in Retete Delikat, 10 Iun 2018 | 1432 vizualizari

 

Cum poti obtine cele mai gustoase aripioare la cuptor? Folosind Delikat pentru pui si atat! Este un amestec de condimente 100% natural care cu siguranta nu-mi va lipsi sin camara de acum inainte! ;)

 

INGREDIENTE

  • 7-8 aripioare de pui
  • 2 lingurite Delikat pentru pui
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aripioare la cuptor cu Delikat:

Transam aripioarele, le clatim in apa rece si le stergem cu servetele absorbante de bucatarie.

Preincalzim cuptorul la 180 Grade Celsius.

Peste aripioarele transate punem 2 lingurite condiment pentru pui de la Delikat, amestecam sa se imbrace uniform in culoare si savoare aripioarele, apoi le asezam in tava pe gratar.

Punem sub gratar, in tava 1/2 cana apa , apoi dam aripioarele la cuptor pentru 30-40 minute, timp in care acestea capata culoare rumena, apetisanta.

Servim aripioarele cu sos tzatziki, o nebunie!

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Aripioare la cuptor cu Delikat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Chiftele din cartofi, dovlecel si morcov