Astazi va voi prezenta o reteta de aripioare delicioase si usor de preparat, care se aseamana izbitor la gust si consistenta cu cele cumparate din fast-food.
Aripioarele se spala bine, se injumatatesc de la incheietura si se pun intr-un bol incapator. Peste aripi se pun toate condimentele, sarea si usturoiul zdrobit si se amesteca pana cand sunt acoperite uniform. Se adauga si iaurtul sau laptele batut si se amesteca foarte bine, se acopera bolul cu folie alimentara si se pune la frigider pentru cateva ore (5, 6 ore).
Faina pentru pane se pune intr-o farfurie adanca, peste ea se pun si condimentele si se omogenizeaza. Fiecare bucata de aripioare se scoate din bol, se tavaleste prin faina si se pune de-o parte pe o farfurie pana cand toate bucatile sunt gata.
Dupa ce sunt acoperite toate bucatile de aripioare cu pane, se pun la prajit in uleiul incins pentru 10 minute, timp in care se mai intorc pentru a se praji uniform pe toate partile.