Aripioare glazurate si cartofi acordeon

de slowfoodcuisine in Pui, 2 Mar 2011 | 4715 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • -aripioare de pui
  • -cartofi
  • -usturoi
  • -sare, piper, busuioc
  • -ulei de masline
  • -zeama de lamaie
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aripioare glazurate si cartofi acordeon:

Spalam, taiem aripioarele.

Cartofii in curatam de coaja si ii taiem feliute subtiri, dar nu total, doar pana la baza lor, astfel incat sa arate ca un acordeon. Punem totul in cuptorul incins, intr-o tava pe hartie de copt. Pregatim o pasta din usturoi frecat cu sare, ulei de masline si zeama de lamaie. Asezonam cu piper si busuioc si glazuram totul cu pasta obtinuta. Coacem timp de 25-30 minute la 200 grade, sau pana ce se rumenesc carnea si cartofii.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aripioare glazurate si cartofi acordeon" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2238 puncte

Panacris

1837 puncte

RODIMUR

1195 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Aripioare de pui si brocolli in pesmet la cuptor