O mâncărică ce trebuie preparată chiar înainte de momentul servirii;)
Super faină;)
Aripioarele se curăță de eventualele tuleie, apoi se condimentează cu amestecul de mirodenii pentru pui, se pun la prăjit într-o tigaie cu puțin ulei de măsline, cca. 15 minute la foc iute, neacoperit! Apoi se dau la cuptor cca. 20 minute la foc mediu.
Legumele congelate împreună cu fasolea mung, mugurii de bambus și ciupercile negre, urechi de lemn , se călesc într-un vas Wok cu puțin ulei de măsline, ulei de wok, la foc iute cca. 10 minute.
Apoi se adaugă 2 linguri de sos de soia și una de Wortchester, se mai lasă la fiert cca. 10 minute la foc mic acoperit.
Pentru tăiței:
Se pune apa la fiert într-un vas încăpător, când clocoteșe se adaugă pastele, se lasă la fiert la foc rapid cca. 5 minute, apoi se oprește focul și se strecoară de apă.
Atenție, cele trei feluri de preparate se gătesc în același timp, că să poată fi servite împreună și fierbinți;)
Spor și poftă bună!