Aripi de pui la cuptor în vasul roman

de simonacallas in Pui, 17 Mar 2014 | 8036 vizualizari

 

Un preparat simplu de făcut şi tare gustos.

 

INGREDIENTE

  • 2 kg cartofi
  • 10 aripioare de pui
  • ulei măsline
  • sare (după gust)
  • 1 linguriţă piper măcinat
  • 1 linguriţă oregano uscat
  • 1 linguriţă busuioc uscat
  • 1 linguriţă rozmarin uscat
  • 3 căţei de usturoi tăiaţi felii
  • 1 cană vin alb
  • condimente pentru carne de pui
Portii: 5
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aripi de pui la cuptor în vasul roman:

Cartofii curăţaţi şi tăiaţi în felii mai mari se amestecă bine cu 3 linguri ulei, sare (eu am pus o lingurită de Delikat), oregano, rozmarin, busuioc, rozmarin, piper, usturoi şi se aruncă în vas. Se adaugă 2 căni de apă şi una de vin alb. Deasupra moţ se aşează aripioarele de pui, spălate şi tăvălite prin condimente. 

Se acoperă vasul cu capacul şi se pune la cuptor până când cartofii se fierb pe jumătate, apoi se ia capacul şi se lasă să se rumenească.

Gata :)   

Daca ti-a placut reteta noastra "Aripi de pui la cuptor în vasul roman" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu banane și nectarine - Deliciu aromat și fraged

ieri la 08:44

Frigănele cu mere caramelizate - Rețeta ușoară și delicioasă

pe 10.09 la 08:05

Pancakes cu Oreo - Delicioase și ușor de făcut

pe 09.09 la 10:55

Plăcinte întoarse cu dovlecei și brânză de capră - Rapide și grozav de gustoase

pe 08.09 la 07:47

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aripioare Condimentate la Cuptor cu Cartofi in Lapte