Pulpa de pui cu mazare si ciuperci

de Valclaudia in Pui, 25 Mar 2017 | 3156 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pulpa de pui intreaga
  • 1 lingura ulei
  • 1 ceapa mica
  • 150 gr. mazare
  • o mana ciuperci de padure congelate
  • sare si piper dupa gust
  • 200 ml smantana de gatit
  • 1 lingurita amidon din porumb
  • 50 ml lapte rece
  • fulgi de chili dupa gust
  • patrunjel uscat
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpa de pui cu mazare si ciuperci:

Ceapa se curata, se spala, se toaca marunt si se soteaza in putin ulei.

Adaugam ciupercile congelate si pulpa de pui spalata.

Presaram sare si piper dupa gust, punem cca. 50 ml apa, acoperim tigaia si lasam sa se gateasca pulpa la foc mic, cca. 20 minute, o intoarcem din cand in cand, pe ambele parti.

Adaugam mazarea, lasam si fiarba inca 10-15 minute.

Turnam smantana lichida de gatit in tigaie.

Diluam amidonul in lapte si il turnam peste mancarea din tigaie.

Amestecam sa se ingroase sosul, presaram patrunjel uscat sau proaspat, oprim focul.

Servim mancarea cu fulgi chilli, dupa gust.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de pui cu mazare si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aluat pufos de cozonac - Rețeta tradițională pas cu pas

ieri la 10:21

Chec cu pui si cascaval in bacon - Reteta usoara pentru un aperitiv gustos

de Rocsi 9

pe 02.12 la 20:34

Bilute din biscuiti cu nuca si rom - Desert rapid si delicios

pe 02.12 la 16:12

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2418 puncte

 Merisor

1300 puncte

RODIMUR

1146 puncte

Panacris

259 puncte

vasimur

253 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Praz cu masline si pui