o mancarica pentru soti :D:D
Intr-o cratita se pune la incins uleiul impreuna cu 2 linguri de apa.
3 catei de usturoi se taie feliute si se pun in cratita impreuna cu ardeii copti, care au fost taiati cubulete.
Se lasa 5 minute iar apoi se pun aripile, sa nu uitati sa le spalati si curati bine, se mai lasa inca 5 minute si se adauga apa.
Se lasa la foc mediu timp de 30 min.
In sosul de rosii de pune sare, piper, oregano si mararul.
Peste aripi se toarna sosul de rosii si se lasa sa fiarba inca vreo 20 de min, avand grija ca aripile sa fie fierte.
Inainte de a lua de pe foc, cu 5 min inainte, adaugam restul de usturoi.
Eu am servit alaturi de muraturi si piure.
Pofta buna!
1
daca este prea dulce, puteti sa mai adaugati zeama de lamaie... daca va iese prea acru, indulciti cu putin zahar brun... depinde de sucul de rosii...