Ardei umpluti persani

de Mitinita in Mancaruri cu carne, 16 Apr 2012 | 5414 vizualizari

 

In sfarsit am reusit si eu sa pun reteta...de asta toamna:D

 

INGREDIENTE

  • 1 lingura ulei
  • 1 buc. ceapa alba
  • 1 varf sare
  • 1 lingurita curcuma
  • 7 buc. ardei grasi
  • 500 gr carne tocata amestec
  • 50 gr orez
  • 2-4 lingura ierburi uscate (patrunjel,ceapa verde,coriandru,marar)
  • 1 varf piper negru ,proaspat macinat
Portii: 7
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei umpluti persani:

Se spala si se curata ardeii,ceapa se taie cubulete,iar orezul se spala.

Se caleste ceapa in putin ulei,apoi se adauga carnea.

Se caleste cam 10 minute,apoi adaugam curcuma,ierburile uscate,sarea si piperul. 

Dupa 5 minute ,adaugam si orezul,amestecam bine si dupa ce se raceste compozitia umplem ardeii.

Se inchid cu capacul si se aseaza in oala. Turnam apa in oala pana la jumatatea ardeilor si dam oala la cuptor.

Se servesc fierbinti.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei umpluti persani" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu caise în blat - Super pufoasă și aromată

ieri la 09:06

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

pe 25.07 la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

pe 25.07 la 09:12

TOP
utilizatori

Rocsi

1282 puncte

RODIMUR

1106 puncte

vasimur

157 puncte

Valclaudia

100 puncte

MotanLaOale

52 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ardei umpluti in sos de rosii