Reteta am vazut-o la Giada de Laurentis . Doar ca ea a umplut rosii cu spaghete . Le-a servit drept gustare calda . La mine prtiile sunt mai generoase si le-am servit drept fel principal :D
Spaghetele se rup in trei sa nu fie prea lungi .Se fierb in apa cu sare respectand instructiunile de pe pachet .Se scurg de apa si se clatesc cu apa rece sa nu ramana lipiciose .
Se caleste in unt si ulei ceapa , usturoiul , ardeiul si pieptul de curcan taiat cubulete .Se condimenteaza cu sare ,piper si oregano .Pentru a grabi prepararea carnii puteti sa adugati cateva linguri de lichid din apa in care fierb pastele .
Cand pieptul de curcan devine albicios se aduga spaghetele si ketch-up dupa gust .
Ardeii mari si rosii se spala se taie in doua pe lungime , se sareaza in interior si se ung cu putin ulei [ sau unt].
Umpleti ardeii cu compozitia de spaghete cu curcan , presarati cu branza rasa si dati la cuptor pentru gratinare .
Serviti preparatul cald cu ceapa verde presarata deasupra si insotit de salata preferata !!!
1
Truc de la Jamie Oliver : Daca doriti sa rupeti spaghetele mai marunt rasuciti pachetul nedesfacut intr-un prosop de bucatarie si le rupeti sprijinite pe coltul mesei . Eu nu le mai impachetez dar am grija sa nu pocneasca punga si sa adun spaghetele cu farasul :d
2
Daca serviti si copii reduceti piperul si folositi ketch-up dulce .