Ardei umpluti cu piept de pui si risotto

de alyss in Pui, 19 Mar 2013 | 3600 vizualizari

 

Faptul ca sunt umpluti cu piept de pui si gatiti cat mai dietetic , face ca acesti minunati ardei sa fie potriviti chiar si pentru cei care tin un regim.

 

INGREDIENTE

  • 1 bucata piept intreg dezosat cam la 1 kg , 1 kg si
  • 7 ardei rosii
  • 2 cepe
  • 2 oua
  • sare
  • piper
  • o legatura patrunjel
  • o lingura vegeta
  • jumatate cana de risotto
  • bulion
  • 3 linguri ulei de masline
  • 1 L apa
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei umpluti cu piept de pui si risotto:

COMPOZITIE:

Se taie pieptul bucati marunte astfel incat sa se poata toca la robot, il tocam apoi il rasturnam intr-un lighenas unde adaugam ceapa tocata marunt , cele 2 oua, sare, piper, risotto bine spalat, patrunjelul tocat marunt de la care pastram insa cozile si apoi cateva linguri de bulion.

ARDEII:

Se spala bine, se curata astfel incat din codita sa facem capac pt a astupa compozitia, apoi se umple fiecare ardei cu compozitie. cand sunt gata le punem capacelele .

ASEZAREA IN OALA:

Coditele pastrate de la patrunjel se aseaza pe fundul oalei in care vom fierbe ardeii peste care se adauga 3 linguri de ulei de masline si 2-3 linguri bulion. punem in oala ardeii astfel incat toti sa fie in picioare si sa aiba stabilitate. turnam 1 litru de apa astfel incat nivelul apei sa fie cu un deget mai putin astfel incat sa nu-i acopere .

Ornam cum dorim pt gust . eu am pus patru rosioare si iarasi patrunjel pe deasupra pt aroma.

Se pot servi decorati de un iaurt dietetic / smantana/ sos facut din bulion si ceapa.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei umpluti cu piept de pui si risotto" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ardei umpluti cu carne de pui