Un fel de mincare care se prepara repede si este si bun.
Se curata ardeii de cotoare si se spala, ceapa se curata, se toaca si se pune la calit cu uleiul.
Intr-un castron punem carnea si orezul pe care le-am soalat bine din timp.
Adaugam : sarea, boiaua, vegeta,cimbrul,mararul tocat si ceapa calita apoi amestecam bine compozitia dupa care incepem da umplem ardeii, pina terminam compozitia .
Intr-o oala asezam pe fund citeva crengute(tije) de leustean apoi asezam ardeii,peste care punem apa fierbinte atit cit sa-i acopere si-i punem sa fiarba la foc potrivit.
Pasta de bulion o diluam cu 100 ml apa si o punem in ardei cu 10 min. inainte de a se termina.
Pofta buna! si sa va fie si reteta mea de folos m-s bucura.
1
Cine doreste poate adauga la servit si smintina
2
Un ardei iute linga este bine venit