Ardei umpluti

de Adele in Porc, 10 Mai 2015 | 3642 vizualizari

 

Asa mi se facuse o pofta de mi-am zis ca neaparat trebuie sa pregatesc si eu ,chiar daca nu e sezonul de ardei, asa pentru o mica pofta merge .Si cum azi e ziua mamicilor m-am gandit sa-mi rasfat si eu mamica :X

 

INGREDIENTE

  • 6 ardei potriviti.
  • 400 g carne macinata de porc.
  • 100 g sunca.
  • 100 g orez.
  • 1 ceapa.
  • 50 ml suc de rosii.
  • 1 conserva de vita.
  • ulei.
  • sare.
  • piper.
  • rosii.
  • coaste de porc afumate.
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei umpluti:

Pentru inceput se curata si se spala foarte bine ardeii, se scot samburii si se pastreaza capacul. Se curata ceapa si se toaca marunt,se pune o tigaie pe foc se adauga o lingura cu ulei, se caleste ceapa si cu bucatele de sunca alaturi, dupa 1-2 minute se adauga si carnea de porc, se mai lasa un pic si se adauga orezul, spre final conserva de porc si sucul de rosii se amesteca totul bine, se potriveste de sare si piper  se lasa la racit.

Se umple fiecare ardei, nu prea plin, se acopera cu o felie de rosie si capacul ramas, se aseaza intr-o oala (eu am pus o farfurie dedesupt) se pozitineaza bine impreuna cu coastele si bucatele de rosie.Se adauga apa si se pune la fiert, la foc potrivit chiar flacara mica pentru 40-60 minute.

Se servesc cu mamaliga, pofta buna!! Bonus coastele delicioase :)

Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei umpluti" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chiftele cu sos de rosii gratinate - Mancarea savuroasa si rapida

de Rocsi 9

ieri la 19:32

Placinta cu branza si vanilie - Reteta simpla si rapida

de laura_n 7

ieri la 16:32

Cheesecake cu dulceață de smochine - Desertul delicios și rapid la pahar

ieri la 10:11

Prajitura cu prune si mascarpone - Desert delicios de toamna

de oanapl 7

pe 29.09 la 18:33

TOP
utilizatori

Rocsi

1271 puncte

Lau

Lau 9

1181 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

RODIMUR

1133 puncte

oanapl

1104 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Friptura de porc la tava