Ardei umpluti

de Geanina87 in Mancaruri cu carne, 14 Aug 2014 | 5542 vizualizari

 

Imi plac foarte mult...

 

INGREDIENTE

  • 8 ardei grasi
  • 500 g carne tocata
  • 2 cepe
  • 1 morcov
  • 1 cescuta de orez
  • ulei
  • 2 linguri de bulion
  • 1 conserva de rosii taiate cuburi
  • 1 ou
  • 4 rosii pt capace
  • marar
  • patrunjel
  • cimbru
  • sare
  • piper
  • delikat (optional)
  • smantana pt servit
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei umpluti:

Spalam ardeii, decupam capacele, scoatem semintele, spalam si pe interior, dupa care ii punem la scurs pe hartie absorbanta.

Tocam marunt cele doua cepe si le prajim in ulei, adaugam morcovul dat pe razatoare, carnea tocata si orezul spalat in 3 ape.Punem si putina apa si mai lasam pe foc 2 minute. Cand compozitia s-a racit, adaugam rosiile din conserva,oul, verdeata, condimentam cu sare, piper, delikat si umplem ardeii. Folosim drept capace, rondele de rosii.Ii asezam intr-o oala. Separat punem la fiert un ibric cu apa peste care adaugam 2 linguri cu bulion, 2 linguri de ulei si 1/2 lingura de delikat. Cand clocoteste luam de pe foc si turnam in oala cu ardei. Apa trebuie sa fie cam la 1/4 din inaltimea ardeilor.Punem capac la oala si lasam sa fiarba pe foc mic. Se servesc calzi cu smantana.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei umpluti" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chiftele din linte de post

de Rocsi 9

ieri la 20:54

Desert Diplomat, la cupă - Ușor, delicios și savuros

de RODIMUR 8

pe 10.03 la 16:30

Prăjitură cu iaurt și căpșuni - Simplă, pufoasă și aromată

pe 10.03 la 11:07

Ștrudel de post cu ciuperci - Crocant și savuros

pe 07.03 la 15:19

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

vasimur

602 puncte

mihaelar63

600 puncte

RODIMUR

555 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ardei umpluti cu carne de vita si porc