Ardei umpluti

de Isabel in Mancaruri cu carne, 2 Iul 2013 | 2969 vizualizari

 

Ardei umpluti cu carne tocata de porc.

 

INGREDIENTE

  • 500g carne tocata de porc,
  • 10 ardei verzi,
  • 3 cepe,
  • 3 rosii,
  • 1 ou,
  • 1 cartof,
  • o cescuta orez,
  • 1 legatura marar,
  • 1 legatura patrunjel,
  • cimbru,
  • delicat de legume,
  • piper,
  • 2 lg ulei

Sosul:

  • o foaie dafin,
  • delicat,
  • piper,apa si 3 lg bulion
Portii: 5
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei umpluti:

Se curata ardeii,se taie ceapa marunt,se taie cerculete din rosii pt capacele.

Se caleste ceapa,apoi se adauga carnea si cand a mai scazut zeama lasata de carne se pune cartoful ras si scurs de zeama,si ce a ramas de la rosii se rade peste si se caleste pana mai scade din zeama.

Se opreste focul si se aduga orezul,verdeata tocata marunt,condimentele,oul si se amesteca bine.Se umplu ardeii si se pun capacele din rosii,se pun cu capacelele in sus intr-o oala se adauga apa pana ii acopera un deget,se adauga bulionul si condimentele si se fierb aprox o ora.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei umpluti" nu uita sa-i faci un review.
 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Generația G sau Generația Gorgonzola. Ce meniu au alcătuit 10 influenceri italieni!
citeste mai mult
Generația G sau Generația Gorgonzola. Ce meniu au alcătuit 10 influenceri italieni!
RETETA RECOMANDATA
Ardei umpluti cu carne tocata la cuptor