Ardei umpluti

de Constelatialeu in Mancaruri cu carne, 24 Feb 2013 | 2677 vizualizari

 

Am avut pofta,am facut,cam asta-i introducerea....

 

INGREDIENTE

  • 8 ardei rosii
  • 500 g carne tocata
  • 5 cepe
  • 100 g orez
  • sare
  • piper
  • bulion cca 500 ml
  • smantana
  • patrunjel
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei umpluti:

Ardeii i-am avut la congelator,asa ca i-am scos de seara sa se dezghete.Carnea tocata am amestecat-o cu 2 cepe taiate marunt,100 g orez,sare si piper dupa preferinta.Am umplut ardeii si i-am pus in tigaie cu ulei sa se caleasca un pic,cat se inmoaie ardeiul.Separat taiem restul de ceapa,marunt,o punem la calit pana devine sticloasa,adaugam sare si bulion si lasam sa dea intr-un clocot.Asezam ardeii in cratita unde am facut sosul si ii bagam la cuptor cca 45 min,la foc potrivit.

Se servesc cu smantana si patrunjel verde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei umpluti" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

marcela1979 1

24.02.2013, 23:58

place ,place

Merisor 1

25.02.2013, 05:50

Buni, trebuie sa fac si eu ca am ardei la congelator

Sim0na 1

25.02.2013, 17:58

Mmm.. de mult n-am mai mancat..

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

Ghiveci de legume - Rețeta savuroasă de post

pe 02.07 la 17:58

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Roşii, dovlecei şi ardei umpluţi