Ardei umpluti

de AnyCostescu in Mancaruri cu carne, 12 Sep 2012 | 3166 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 cepe mari (eu am pus ceapa rosie)
  • 2 morcovi
  • 1 radacina patrunjel
  • o mana patrunjel verde
  • 2 cani orez
  • aprox 300 ml ulei
  • ardei
  • condimente
  • 500 g carnati cruzi
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei umpluti:

Legumele se curata si se dau prin robot. Se calesc pana se inmoaie. Carnatul se da si el prin robot si se adauga peste legume. Se pune si orezul si se mai lasa la foc. Se amesteca mai mereu. Se condimenteaza cu sare piper si ce mai doriti.

Ardeii se spala si se taie capacul, se umplu cu aceasta compozitie. Se pun in oala. Se pune apa pana la jumatate si se da la cuptor pana sunt gata..

Se servesc cu smantana si mamaliguta :d noi servim acusi mai postez foto >:D<

Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei umpluti" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

Ghiveci de legume - Rețeta savuroasă de post

pe 02.07 la 17:58

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ardei umpluti cu carne de pui si ciuperci