Ardei umpluti

de mihaelaM in Mancaruri cu carne, 27 Iun 2011 | 4715 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg carne tocata(amestec porc+vita)
  • 11ardei grasi
  • 1 rosie
  • 2 cepe
  • 2 oua
  • o mana de orez
  • sare
  • cimbru
  • piper
  • patrunjel verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei umpluti:

Taiem codita la ardei, ii curatam bine in interior de seminte, ii spalam si-i lasam sa se scurga bine.

Intre timp punem carnea intr-un vas,spalam bine orezul,apoi il adaugam peste carne impreuna cu ouale,ceapa taiata marunt,cimbrul,piperul si patrunjelul taiat marunt.Amestecam totul bine.

Umplem ardei bine apoi le punem capacele din rosii.Dupa ce ardeii au fost umpluti toti ii asezam in oala si punem apa fierbinte cat sa-i acopere,mai adaugam si putina sare,punem capacul si-i punem la foc mic timp de 2ore.POFTA BUNA!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei umpluti" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ardei umpluti in sos de rosii