http://youtu.be/4JTbpR2jNGc
Ardeii umpluti cu branza si rosii sunt un preparat mediteranean, o cina rapida in zilele calduroase de vara, deliciosi atat calzi cat si reci.
PASUL 1 Incalzim cuptorul.
PASUL 2 Taiem ardeii in jumatate pe lungime si le curatam semintele.
PASUL 3 Sfaramam branza.
PASUL 4 Taiem rosiile in cubulete.
PASUL 5 Amestecam rosiile taiate, branza sfaramata, condimentele, sare si piper. Omogenizam foarte bine.
PASUL 6 Pregatim un vas termorezistent pe care-l ungem cu o lingura de ulei.
PASUL 7 Umplem fiecare jumatate de ardei cu amestecul de branza si rosii.
PASUL 8 Asezam jumatatile de ardei gras in vasul termorezistent si picuram putin ulei peste fiecare ardei umplut.
PASUL 9 Acoperim vasul cu folie de aluminiu si-l introducem in cuptorul preincalzit pentru 30-35 de minute, pana cand ardeiul incepe sa se inmoaie.
PASUL 10 Scoatem vasul din cuptor, indepartam folia si-l introducem din nou in cuptor pentru 15-20 de minute, pana cand branza incepe sa se rumeneasca.
PASUL 11 Scoatem din cuptor si servim.