Ardei umplut cu salata de pui afumat

de Dana Cristea - pusikmea in Aperitive / Garnituri, 2 Dec 2010 | 4537 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • cativa ardei rosii
  • 1 pulpa superioara de pui, afumata
  • 1 catel de usturoi
  • 1 morcov mic
  • zeama de lamaie
  • maioneza
  • sare piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei umplut cu salata de pui afumat:

Dezoseazam  pulpa de pui  si o taiem marunt marunt. Apoi punem peste pulpa maruntita  usturoiul pisat si morcovul ras. Condimentam cu sare si piper, stoarcem zeama de lamaie, dupa care se adauga maioneza si se amesteca bine, cat sa se omogenizeze ingredientele.

Spalam ardeii si ii taiem in 4.

Vom pune pe feliile de ardei aceasta salata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei umplut cu salata de pui afumat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Înghețata de lămâi, cu lapte condensat

de RODIMUR 8

ieri la 21:15

Tartă cu brânză și caise - Varianta rapidă și delicioasă

ieri la 09:18

TOP
utilizatori

Rocsi

2184 puncte

RODIMUR

1124 puncte

RuxyRux

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

217 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cornulețe aperitiv