Ardei umplut cu salata de pui afumat

de Dana Cristea - pusikmea in Aperitive / Garnituri, 2 Dec 2010 | 4699 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • cativa ardei rosii
  • 1 pulpa superioara de pui, afumata
  • 1 catel de usturoi
  • 1 morcov mic
  • zeama de lamaie
  • maioneza
  • sare piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei umplut cu salata de pui afumat:

Dezoseazam  pulpa de pui  si o taiem marunt marunt. Apoi punem peste pulpa maruntita  usturoiul pisat si morcovul ras. Condimentam cu sare si piper, stoarcem zeama de lamaie, dupa care se adauga maioneza si se amesteca bine, cat sa se omogenizeze ingredientele.

Spalam ardeii si ii taiem in 4.

Vom pune pe feliile de ardei aceasta salata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei umplut cu salata de pui afumat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți cu nucă și gem - Delicioși și ușor de făcut

ieri la 21:36

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

pe 24.10 la 16:29

Sandwich cu șnițel și sos chimichurri - Savoare și aromă într-o rețetă rapidă

pe 24.10 la 11:26

Chiftele de pui la cuptor în stil turcesc - Super rapide, aromate și delicioase

pe 23.10 la 10:34

Tartă cu cremă de lămâie și lapte condensat - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 22.10 la 11:19

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]