Ardei umplut cu salata de pui afumat

de Dana Cristea - pusikmea in Aperitive / Garnituri, 2 Dec 2010 | 4390 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • cativa ardei rosii
  • 1 pulpa superioara de pui, afumata
  • 1 catel de usturoi
  • 1 morcov mic
  • zeama de lamaie
  • maioneza
  • sare piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei umplut cu salata de pui afumat:

Dezoseazam  pulpa de pui  si o taiem marunt marunt. Apoi punem peste pulpa maruntita  usturoiul pisat si morcovul ras. Condimentam cu sare si piper, stoarcem zeama de lamaie, dupa care se adauga maioneza si se amesteca bine, cat sa se omogenizeze ingredientele.

Spalam ardeii si ii taiem in 4.

Vom pune pe feliile de ardei aceasta salata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei umplut cu salata de pui afumat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu crema de fistic - Deliciu fin si aromat

pe 18.04 la 22:32

Ficăței cu smântână și mozzarella - Savoare și gust într-un preparat excelent

pe 17.04 la 16:22

Aripioare crocante ca la fast food - Rețeta simplă și irezistibil de gustoasă

pe 17.04 la 15:50

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Bulete din cartofi cu telemea si cascaval