Ardei umplut cu salata de pui afumat

de Dana Cristea - pusikmea in Aperitive / Garnituri, 2 Dec 2010 | 3866 vizualizari

COMENTARII (15)

Laly 1

02.12.2010, 12:32

Danuta am venit la masa

Dana Cristea - pusikmea 1

02.12.2010, 12:33

bine ai venit laly

lia maria 1

02.12.2010, 12:42

am ajuns si eucu furcilenormal

adasev12 1

02.12.2010, 12:43

pulpa nu se fierbe???ca n-ai scris ....doar asa afumata? arata bine...sigur e si bun!

Dana Cristea - pusikmea 1

02.12.2010, 12:47

lia multumesc, ada, nu se fierbe, este pulpa afumata vidata( care este deja fiarta )insa daca o prepari tu in casa atunci respecti reteta ta.

marcela1979 1

02.12.2010, 13:00

vreau si eu un ardei

giuliana 1

02.12.2010, 13:01

la o asa portie vin si eu

MotanLaOale 1

02.12.2010, 13:32

bun bun

Dana Cristea - pusikmea 1

02.12.2010, 16:15

giuliana, motan multumesc

mena29 1

02.12.2010, 17:45

bun,bun

Dana Cristea - pusikmea 1

02.12.2010, 18:23

ms mena

lilik 1

03.12.2010, 00:42

tare bun tre sa fie

La Ancuta 1

03.12.2010, 09:27

ce bun

Dana Cristea - pusikmea 1

03.12.2010, 10:06

multumesc fetelor

elena1988 1

04.03.2011, 15:27

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

Ghiveci de legume - Rețeta savuroasă de post

pe 02.07 la 17:58

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Aperitive