Dupa aceasta metoda rapida ,in 24 de ore, veti obtine o mancare deosebit de gustoasa din legume , o muratura de ardei umpluti cu varza.
Metoda de baza necesita un lucru foarte mare si de multa durata. Eu voi descrie o metoda foarte rapida si care poate fi preparata in orice timp al anului. Se pastreaza in frigider timp indelungat.
Este o mancare deosebita pentru masa de sarbatoare si puteti sa o preparati intr-un timp foarte scurt .
Varza se prepara dupa aceasta receta VARZA MURATA IN 3 ORE si se lasa la murat
Ardeii se curata de codita si seminte, se spala. Intr-un vas se pune apa , sarea , otetul si zaharul si se lasa sa fiarba.Ardeii se fierb in apa clocotita cite 7-9 minute.Straduiti-va sa-i umpleti cu apa din cratita , cand se fierb, deoarece , se ridica la suprafata, daca sunt goi.
Se oparesc putin si frunzele si radacinele (optional) de telina . Vi se pare ca nu s-au fiert, dar nu este asa, sunt fierti. Se scot din cratita si se lasa sa se scurga de apa.
Fiecare ardei se umple cu varza murata ,se aranjeaza intr-un vas , se pun frunzele de telina intre ei si se acopera cu o patura groasa. Peste 24 de ore veti savura placerea de ardei murati , umpluti cu varza .
Pofta buna !