Ardei iuti (taiati) la borcan

de kamy in Conserve, 7 Oct 2010 | 31674 vizualizari

 

Am luat azi din piata ardei iuti bulgaresti(am crezut eu)dar cand colo....piscau de mi-au dat lacrimile.I-am pus pt iarna taiati deoarece isi mai pierd din iuteala.

 

INGREDIENTE

  • ardei iuti
  • otet
  • sare

 

Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei iuti (taiati) la borcan:

Se spala ardei iuti,se taia feliute sau bucatele mai mici,cu samburi cu tot pana la codita,se pun in borcane iar peste otet si sare (intr-un l de otet se dizolva o lg de sare.

Simplu...

Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei iuti (taiati) la borcan" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

kamy 1

08.10.2010, 14:09

buni...si noi mancam multi...Sabina e cu astia taiati

nadina73 1

08.10.2010, 21:37

pt Bebe (sotu) vreau un borcan mare

kamy 1

08.10.2010, 22:23

nadinaiti dau 2 ..dar mai mici...ok?

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu brânză Camembert și bacon - Delicioase și ușor de făcut

ieri la 11:31

Tiramisu cu cozonac – rețetă simplă și ingenioasă pentru un desert savuros

ieri la 10:52

Bruschete cu pesto de fistic, mortadella și burrata - Rețeta ușoară și plină de savoare

ieri la 09:20

Bruschete cu roșii și măsline - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 08:25

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]