Ardei iuti la borcan

de diaconta in Conserve, 19 Sep 2011 | 64084 vizualizari

COMENTARII (34)

alinutzika 1

20.09.2011, 15:20

foarte buni!

Bunica 1

20.09.2011, 20:31

Scuzati va rog....ai mei s-au si acrit....am inceput sa mancam din ei

kamy 1

21.09.2011, 16:44

eu inca nu i-am pus

nelutza 1

05.09.2012, 16:35

interesanta reteta, numai ca eu o sa-i pun fara seminte, sunt tare periculose....

diaconta 1

05.09.2012, 16:40

Nelutza,de ce zici ca's periculoase?
e cam greu sa scoti semintele din tipul asta de ardei iute

nelutza 1

05.09.2012, 16:49

cu rabdare se scot ,e o poveste mai lunga cu semintele , stiu din sursa sigura ca afecteaza colonul , (sotul meu avea probleme, dar ii placeau ardeii iuti , acum mananca fara grija) , imi iau manusi, si ma apuc de treaba , dureaza un pic , dar merita.....

diaconta 1

05.09.2012, 18:06

Nelutza,cum crezi tu ca e mai bine pentru voi.Noua ne plac tipul asta de ardei iuti pentru ca nu sunt atat de iuti incat sa-ti ia foc gura.
Sanatate multa sotului

Mitinita 1

21.08.2013, 11:22

Multam de reteta. O sa merg pe mana ta

diaconta 1

21.08.2013, 11:34

Miti sper sa-ti placa

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Porumb in otet (reteta Motan)