Ardei iuti la borcan

de diaconta in Conserve, 19 Sep 2011 | 68631 vizualizari

COMENTARII (34)

Lau 1

19.09.2011, 19:41

am sa pun si eu maine

diaconta 1

19.09.2011, 19:45

Lau,foarte buni sunt,in fiecare an punem

gaby_gabytza 1

19.09.2011, 20:12

merg de minune cu un castronel de ciorba place foarte mult

diaconta 1

19.09.2011, 20:23

Gabytza,chiar sunt foarte potriviti langa ciorba

adry88 1

19.09.2011, 21:18

Rocsi 1

19.09.2011, 21:20

ete ce s-a iutit ea

diaconta 1

19.09.2011, 21:26

Rocsi o fi de la atata plimbarit

deyutzky 1

19.09.2011, 22:34

RuxyRux 1

19.09.2011, 22:38

Ce bunatate Diuta si eu m-am ocupat cu piscaciosii saptamana trecuta

diaconta 1

19.09.2011, 22:39

Ruxy,musai sa avem si de astia in camara

diaconta 1

19.09.2011, 22:39

Deyu

RuxyRux 1

19.09.2011, 22:41

Musai scumpa mea harnicuta...de-ai stii tu cat am indurat eu cand am pregatit piscaciosii...de-am zis ca nu mai fac in veci

mirela0911 1

19.09.2011, 22:48

si noua ne plac ardeii iuti

diaconta 1

19.09.2011, 22:52

De ce Ruxy?

diaconta 1

19.09.2011, 22:52

Mirela

RuxyRux 1

19.09.2011, 22:58

Pai i-am facut pasta si stii ce inseamna? Am sa pun reteta...am luat fiecare ardei in parte l-am curatat de seminte am plans, am stranutat...n-am avut aer...LOL...serios vorbesc...ai apoi i-am dat prin masina de tocat...Doamne!!!! Si atunci sa vezi plangere ustura si aerul din jur...cine-o mai face asa ca mine sa pateasca adevarul este totusi ca pasta e delicioasa...dar dupa ce treci prin chinurile nu am mai facut-o de ceva ani...stii cum e si atunci am zis la fel...intai sa uit

diaconta 1

20.09.2011, 08:24

Ruxy,chiar te-ai pedepsit eeeee da' noi n-o sa avem de asta

MotanLaOale 1

20.09.2011, 08:26

buni buni

LUK 1

20.09.2011, 08:53

eu nu mananc deloc ardei iute dar mai folosesc zeama de pe ei..maica mea ii mai taie uneori rondele si asa ii mureaza

DIANA B 1

20.09.2011, 09:06

Da' va plac tare , dupa cantitatea ardeilor ; eu nu mananc defel .........

ianculubita 1

20.09.2011, 09:51

da,tot metoda asta o folosesc si eu,cu deosebirea ca mai pun si suvite de morcov sa le mai ia din iuteala iar deasupra cateva frunze de telina iar cand sunt consumati,au si o aroma mai deosebita

Rocsi 1

20.09.2011, 10:46

pai da..ai venit plina de energie

MIUTA 1

20.09.2011, 12:52

Super buni cu ciorba de burta
Si eu pun suvite de morcov si cateva suvite de sfecla rosie.
Imi plac ardeii iuti

diaconta 1

20.09.2011, 13:45

Ianculubita interesanta ideea cu morcovii,ardeii astia nu sunt prea iuti,de aceea ne si plac asa mult

diaconta 1

20.09.2011, 13:46

Miuta nu se inrosesc de la sfecla?

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Piept de porc in saramura, la borcan - reteta simpla, fara fierbere

de vasimur 4

ieri la 19:05

Tiramisu cu pișcoturi de casă - Desertul care te cucerește prin gust și aromă

pe 03.01 la 10:46

Orez cu lapte - Rețeta delicioasă pentru desertul copilăriei

pe 03.01 la 10:38

Pișcoturi de casă - Rețeta simplă și ușoară

pe 03.01 la 10:32

Khachapuri - Plăcintă tradițional georgiană cu brânzeturi

pe 31.12 la 10:43

TOP
utilizatori

RODIMUR

2166 puncte

Catalina L

1672 puncte

Rocsi

1388 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Ardei iuti bulgaresti in otet