Ardei iuti, in otet

de Ina in Conserve, 22 Aug 2011 | 19060 vizualizari

 

E vremea lor, iar anul asta s-au facut din belsug in gradina mea....

 

INGREDIENTE

  • ardei iute ( am folosit mai multe soiuri )
  • otet
  • zahar
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei iuti, in otet:

Ardeiul se spala cu apa rece , apoi se aranjeaza in borcane, astfel incat sa ramana putin spatiu liber in borcan. La fiecare borcan adaugam cate o lingurita de zahar  si jumatate de lingurita de sare, apoi turnam otet  (rece) pana acoperim bine tot ardeiul. Punem capacele si pastram in beci / camara. In cateva zile ardeiul isi va schimba culoarea si va fi gata pentru servit. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei iuti, in otet" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (18)

Ina 1

29.08.2011, 14:13

Deja s-a facut alta sarja, trebuie sa mai bag iar cateva borcane

alinutzika 1

29.08.2011, 14:19

ia mai trimite si la altii......

Panacris 1

21.09.2015, 08:51

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

ieri la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

ieri la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

ieri la 10:53

Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă

pe 29.05 la 10:19

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ardei iuti la borcan