Ardei iuti, in otet

de Ina in Conserve, 22 Aug 2011 | 18642 vizualizari

 

E vremea lor, iar anul asta s-au facut din belsug in gradina mea....

 

INGREDIENTE

  • ardei iute ( am folosit mai multe soiuri )
  • otet
  • zahar
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei iuti, in otet:

Ardeiul se spala cu apa rece , apoi se aranjeaza in borcane, astfel incat sa ramana putin spatiu liber in borcan. La fiecare borcan adaugam cate o lingurita de zahar  si jumatate de lingurita de sare, apoi turnam otet  (rece) pana acoperim bine tot ardeiul. Punem capacele si pastram in beci / camara. In cateva zile ardeiul isi va schimba culoarea si va fi gata pentru servit. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei iuti, in otet" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (18)

Ina 1

29.08.2011, 14:13

Deja s-a facut alta sarja, trebuie sa mai bag iar cateva borcane

alinutzika 1

29.08.2011, 14:19

ia mai trimite si la altii......

Panacris 1

21.09.2015, 08:51

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ardei iute pentru iarna