Ardei copti cu sos

de deyzy93 in Mancaruri de legume, 4 Iun 2013 | 5917 vizualizari

 

Chiar daca este prima mea reteta pusa pe blog sper sa va placa!

 

INGREDIENTE

  • 10 ardei copti
  • 4-5 cepe
  • sare
  • patrunjel
  • smantana
  • 1 lingura rasa de faina
  • lapte
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei copti cu sos:

Se coc ardeii si se curata. Apoi se taie ceapa marunt si se pune pe foc cu putin ulei (eu  am folosit ulei de masline) si putina sare. Pe parcurs se adauga cate o canita de apa pentru a se macera putin ceapa si pentru a fi mai dulce.

Dupa ce s-a macerat ceapa se pune intr-un vas mai mic separat faina si se dizolva cu lapte pana se face o pasta, dupa care se adauga peste ceapa amestecand continuu. Dupa ce ati adaugat pasta amestecati in continuare si adaugati lapte pana se obtine un sos subtire , dupa care mai lasam sa fiarba inca 2 minute si se stinge.

Dupa ce ati stins focul se adauga patrunjelul taiat marunt , ardeii si smantana. Aveti grija la amestecat pentru ca se pot rupe ardeii. Dupa ce ati terminat gustati pentru sare.

POFTA  BUNA!

     

Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei copti cu sos" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (6)

deyzy93 1

04.06.2013, 19:14

mersi mult tuturor

sasha 1

05.06.2013, 17:25

bunnn

babi5 1

04.09.2013, 04:51

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Bulete de dovleac copt cu cascaval si bulgur cu legume