Aperitive Ursulet

de epurasha2bb in Mancare copii, 4 Mar 2010 | 7182 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 feliute ovale de paine neagra;
  • 2 felii mari rotunde de salam Palaciego;
  • 1 felie rotunda de slam cu sunca gen Victoria;
  • 1 triunghi de cascaval;
  • 2 bucatele de carnat (capetele rotunjite)
  • 1 triunghi de ardei rosu ;
  • 1 rondea mai groasa de castravete
  • 1 maslina mare neagra;

 

Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitive Ursulet:

Se aseaza pe o farfurioara colorata vesel cele 2 felii de paine una langa alta, peste care se aseaza feliile de salam Palciego.Se potrivesc bine sa iasa fata rotunda.Se aseaza in josul fetei din salam felia de salam de sunca de culoare mai deschisa care se despica putin la baza.Apoi se taie o rondea din maslina neagra si se face nasucul.Se aseza cele 2 felii de cascaval drept ochi si cu rondele de masline peste ele.Se face o palarie din castravete si un papion din ardei gras.Urechile se fac din carnati.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitive Ursulet" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioșe cu afine și ciocolată albă - Rețeta pentru un desert cu fructe, aromat și delicios

pe 27.09 la 16:57

Prăjitură cu gem și bezea - Desertul dulce-acrișor care te va cuceri

pe 27.09 la 16:08

Rulouri sendviș - Rețeta rapidă pentru o gustare delicioasă

pe 27.09 la 10:54

Tocăniță cu legume și carne de porc - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 26.09 la 11:00

TOP
utilizatori

Retete_gustoase

1600 puncte

laura_n

1400 puncte

Constelatialeu

1003 puncte

Rocsi

514 puncte

vasimur

233 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Parjoale cu porumb si sunca