Ciupercute pentru copii

de Krystyan Trendy in Mancare copii, 23 Oct 2013 | 3884 vizualizari

 

si nu numai ;)

 

INGREDIENTE

  • 1 rosie micuta
  • 1 ou fiert
  • 1 frunza de salata (varza)
  • 1 felie de paine neagra
  • 1 felie de cascaval
  • 1-2 cuburi branza topita
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciupercute pentru copii:

Spalam frunza de salata si o asezam pe o farfurie .Deasupra asezam un baton din felia de cascaval pentru codita unei ciupercute si inca un baton din felia de paine pentru codita celeilalte ciupercute.Spalam rosia , o taiem pe jumatate si o modelam usor cu cutitul ca sa aiba aspectul unui semicerc .Scoatem semintele si umplem rosia cu branza topita.La fel procedam si cu oul fiert.Taiem oul pe jumatate,scoatem galbenusul si umplem oul cu branza topita.Apoi decoram ciupercutele cu branza topita si galbenus de ou .Felia de paine care a ramas se foloseste ca decor .

TIPS-URI

1

Galbenusul de ou se poate amesteca in functie de preferinte cu branzica topita

2

In loc de branza topita putem pune branza dulce ,urda ...

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciupercute pentru copii" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Rulouri cu lipie, sunca, branza si verdeturi