Separa albusurile de galbenusuri. Mixeaza spuma albusurile cu putina sare. Galbenusurile amesteca-le cu smantana si adauga-le peste albusuri. Pune si faina amestecata cu praful de copt si amidonul.
Omogenizeaza, amestecand de jos in sus, usor. Incorporeaza frunzulite de patrunjel verde.
Tapeteaza o tava de 28/32 cm cu hartie pentru copt, toarna amestecul si niveleaza usor.
Introdu tava in cuptorul preincalzit, la 175 grade C si lasa pana ce rulada incepe sa prinda culoare.
Scoate tava din cuptor si ruleaza foaia de rulada aperitiv cu tot cu hartia pentru copt. Lasa la racit.
Cand e complet rece, desfa rulada si, treptat, putin cate putin, desprinde hartia de copt in timp ce derulezi.
Intinde uniform un strat de crema de branza peste blatul de rulada (pe margini lasa stratul mai subtire, sa nu iasa branza cand rulezi) apoi pune deasupra felii subtiri de sunca cat sa cuprinda intreaga foaie. Preseaza usor cu mainile, apoi ruleaza.
Da rulada la rece pentru cateva ore, apoi o poti felia.