Aperitiv rulada cu spanac, branza, ciuperci si ardei kapia rosu

de anuta in Aperitive / Garnituri, 18 Mai 2019 | 1935 vizualizari

 

Retete pentru mese in familie".
Spanacul la putere,vitamine si sanatate!

 

INGREDIENTE

  • blat rulada:
  • 4 oua
  • 150 g smantana
  • 1/2 plic de praf de copt
  • sare
  • 5 lg de faina
  • 200 g piure de spanac
  • 1 lg ulei
  • piper
  • Umplutura:
  • 100 g branza feta
  • 100 ml smantana
  • 200 g telemea rasa
  • 200 g ciuperci proaspete
  • 1/2 ceapa
  • sare
  • piper
  • 1 ardei kapia rosu
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv rulada cu spanac, branza, ciuperci si ardei kapia rosu:

Galbenusurile frecate un pic cu uleiul si sarea se amesteca cu piureul de spanac bine scurs, se adauga si smantana, se pipereaza.

Albusurile se bat spuma tare cu un pic de sare, se incorporeaza in preparat, apoi se adauga faina cernuta cu praf de copt. Se toarna in tava tapetata cu hartie pentru copt si se da la copt cca 13 minute.

Se desface calda de pe hartie cu lama unui cutit si se lasa sa se racoreasca.

Pregatim umplutura calind ceapa tocata fin impreuna cu ciupercile felitate si cubulete de ardei kapia, se sareaza si comdimenteaza si se lasa sa scada bine sucul. Se da pe pe foc si se lasa sa se raceasca.

Se da la blender branzeturile cu smantana si la urma incorporam si legumele calite. Ungem blatul cu spanac apoi rulam strans cu ajutorul unui prosop sau chiar cu hartia pentru copt. Se da la rece o ora inante de a felia.

 Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv rulada cu spanac, branza, ciuperci si ardei kapia rosu" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (7)

vasimur 1

20.05.2019, 15:50

Rocsi 1

20.05.2019, 19:44

Genul asta de rulade pregatesc si eu, mai ales cand am musafiri si sunt foarte apreciate!

lucy2002 1

20.05.2019, 22:49

Si eu fac, ne place mult!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Rulouri cu branza si marar